• Hoe verplaats je de weegschaal van pounds naar kilogram

  Gesteld op 9-1-2017 om 19:59 in forum Silvercrest Weegschaal Misbruik melden
  • Ik ben al een uur aan het zoeken in de handleiding om van pond naar kilo's te gaan. Elke keer weer vanzelf naar ponden. Ik wil gewoon een weegschaal waar ik mijn gewicht in kilo's kan zien. Waarom is dat zo moeilijk met deze weegschaal? Geantwoord op 1-5-2017 om 13:19

   Waardeer dit antwoord (101) Misbruik melden
  • Ik kan nergens een uitsparing/knopje of wat dan ook vinden om van lbs (pounds) naar kilogram te gaan. Enige wat ik kan vinden is dat er "Standaard kg wordt aangegeven."
   Ik heb net de batterij (weer....) vervangen, toen hij dus naar lbs (en inches) was gegaan.
   Na enig puzzelen de batterij er even uitgehaald en daarna er weer in: ik weeg weer in kg, en kan lengte in cm invoeren!
   DUS BATTERIJ UIT EN IN. Geantwoord op 19-7-2017 om 22:00

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info