• hoe kan ik wat ik gefilmd heb stukjes ertussen uit halen?

    Gesteld op 3-12-2013 om 20:24 in forum Silvercrest HD Pocket Misbruik melden
    • Stap 1. Verbind de camera met je PC en kopieer je opgenomen videomateriaal naar bijvoorbeeld een mapje op je bureaublad.

      Stap 2.
      Links onder je scherm zie het (ronde) windows logo. Click daarop en kies alle programnma's. een lijst met alle programma mapjes gaat open. Scroll naar het mapje Windows live en click op het mapje. Click dan op het filmstrooklogo met de naam live movie maker. Het live moviemaker programma gaat open en daar kun je, je, opname materiaal dat je in het mapje met gekopieerd videomateriaal heb opgeslagen invoeren en daarna met dit programma Live movie maker monteren. Dus ook de stukjes verwijderen die je niet wilt gebruiken, titels en ook muziek en effecten toevoegen.
      Stap 3.
      Als je film klaar is opslaan en daarna kopieren naar afspeelbaar bestand bijvoorbeeld DVD.
      Experimenteer maar het is simpeler dan je denkt. Geantwoord op 9-5-2014 om 12:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info