• Ik kocht een tweedehands tandem met een fietscomputer Sigma Sport maar vind het type er niet van terug. Hoe vind ik wel type dit is? Na instelling op gevoel geeft hij wel de gereden tijd weer maar niet de km-snelheid en het gereden aantal km.

    Gesteld op 28-9-2016 om 11:53 in forum Sigma Sport Fietscomputer Misbruik melden
    • Probeer eens een gebruikers manual van een vergelijkbaar model in mijn geval de "baseline 300". Hoogst waarschijnlijk is het berekenen vd wielmaat wel hetzelfde. in mijn geval was het de diameter in inches 28. dus de berekening werd 28*2,54*3.14=223. Eerst dus inches omzetten in cm en dan maal Pi. Dan druk je op de knop achterop met een scherp voorwerp en komen er 3 cijfers op het display. met een knop aan de voorkant kan je cijfer verstellen en met de andere spring je naar het volgende cijfer. Nogmaals op de knop achterop drukken en je bent klaar. Hopelijk werkt dit bij jouw model ook zo. Veel succes. Geantwoord op 2-11-2016 om 10:14

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info