• Hoe kan ik mijn BC 9.16 ATS resetten? De klok staat niet juist en helemaal vooraan beginnen lukt niet. Ik kan ook geen andere taal kiezen bij `English`. Ik heb `set` en `mode` al lang in geduwd. Beide samen lukt ook niet. Bij mijn weten doe ik wat de handleiding zegt.

    Gesteld op 20-4-2018 om 17:50 in forum Sigma BC 9.16 ATS Misbruik melden
    • Oké dat is vervelend maar hep je de batterij naar gekeken wand dat noem ik een stereotiepe gedrag dat kan ook voor komen dat je de taal niet kunt instellen als dat niet lukt doe dan een volledig reset want meer kun je er niet aan doen of laat het onderzoeken door een monteur of koop een nieuwe maar dan een degelijke dat is mijn mening ik hoop dat je er wat aan het. Geantwoord op 20-4-2018 om 21:13

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • En de vraag is: wat is een volledige reset? Is dat nog iets anders dan een reset??? De batterij heb ik er ook al uit gehad. Is er iets softwarematig fout of maak ik ergens toch een fout? Ik doe wat de handleiding zegt. Geantwoord op 21-4-2018 om 13:04

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ja het software dat is ook een ding maar die kun je niet aan sleuten op je koputer dat is een ding wat zeker is maar alls het niet werkt dan had ik het al opgegeven ik gooide het weg wand zo een goed koop ding hep je een wel een degelijke een die je wel kunt aansluiten op je koputer alls het goed is maar daar weet ik dus niks van dan neem ik aan dat jou BC 9.16 ATS stuk is sinds wanneer heeft die dat getoond dat die zo raar doet Geantwoord op 21-4-2018 om 18:06

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info