• waarvoor dient de scan mode op mijn fiets computer.Ik heb een SIGMA BC 7.16 ART aangeschaft
  maar bij de handleiding staat niet wat het verschil is om de scan - mode aan of uit te schakelen is

  Gesteld op 14-8-2017 om 15:56 in forum Sigma BC 7.16 ATS Misbruik melden
  • Hallo, ik heb ook een BC 7.16 ATS en toevallig bij de hand. Kan je wat specifieker zijn waar die scan-mode staat? Hij ligt bij mij en ik zie de Klok, dan Totale afstand, Totale tijd, Dag afstand, Rij tijd en Gemiddelde snelheid. Ik kijk straks tijdens het rijden eens eens of ik die scan-mode tegenkom.
   St. Geantwoord op 16-8-2017 om 17:23

   Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden
  • hey, ik heb gevonden waar de scan staat. Die staat bij mij op "on". Ik heb nu mijn afgelegde kilometerstand en -tijd opgeschreven en de scan op "of" gezet. Morgen (zondag) ga ik rijden en kijk ik na of dat de bedoeling misschien wel is van de scan., dat hij am dan niet de gereden kilometers bij het totaal optelt of niet. Als ik morgen één van de collega's van onze club zie (een fietshadelaar) dan informeer ik bij hem eens.
   Als je zelf het antwoord al hebt gevonden, mag je het mij altijd sturen sldw57@gmailcom Geantwoord op 19-8-2017 om 14:35

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hallo, waarvoor dient de scan o-off toets bij de installatie van de BC7.16ATS?
   Ik heb de oplossing, en kreeg die vrijwel onmiddellijk nadat ik de helpdesk van Sigma contacteerde waarvoor mijn dank.
   Wat doet nu die scan on-off bij de installatie. Via de BC7.16ATS kan men tijdens het rijden verschillende gegevens lezen. Bij de scan on schakelt het fietscomputertje om de 3 sec van scherm waarbij elke drie seconden een ander gegeven wordt getoond zoals snelheid, gem. snelheid, tijd enz. Bij scan off blijft tijdens het rijden het gekozen scherm constant in beeld.
   aub
   Stanne, Geantwoord op 26-8-2017 om 16:19

   Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
  • Doel van de scanmodus: Wanneer de scan modus op ON wordt gezet, dan krijg je bij het rijden om de drie seconden een ander beeld: tijd, gemiddelde snelheid en afgelegde kilometers. Bij de scan modus op OFF krijg je slechts één info op je scherm en moet je op de toets drukken om de andere gegevens te zien (rijtijd - gemiddelde snelheid - gereden afstand)
   Aub Geantwoord op 5-9-2017 om 09:09

   Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info