Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Beste,
  Graag bekom ik het aansluitschema +handleiding van een Siemens inductiekookplaat type
  90EH 875 TE 11E Gesteld op 8-9-2015 om 13:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een 4 pits Siemens inductiekookplaat type SCHOTT CERAN, nummer 9000309692. Als ik op de "aanknop" druk verschijnt het kinderslotsleuteltje. Na korte tijd gaat dit vanzelf weg. Hij kan niet weggedrukt worden. Als ik open knop "aanknop" van welke pit dan ook druk, gebeurt hetzelfde. De stroom heb ik al meer dan twee uur uitgeschakeld gehad maar dat heeft niet geholpen. Wie weet wat ik kan doen om de plaat weer aan het werk te krijgen. In ieder geval alvast heel hartelijk bedankt voor de moeite. Gesteld op 9-8-2015 om 18:03

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Gisteren is er een pan op onze inductie kookplaat van Siemens geplaatst die blijkbaar niet geschikt was voor inductie. Sindsdien geven de 2 pitten rechts de foutmelding F (zonder getal erachter, zoals in het boekje staat). Links doet het gewoon. Al een aantal keer de stroom eraf gehaald maar mag helaas niet baten. Wat te doen??
  Gesteld op 7-12-2014 om 21:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • handlijding inductieplaat ETT77650EU Gesteld op 21-7-2014 om 13:45

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Siemens Kookplaat

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info