Siemens Kookplaat

Maak een selectie uit de Siemens Kookplaat producten hieronder voor uw gebruiksaanwijzing.

We hebben 387 Siemens Kookplaat handleidingen voor 362 verschillende types.

Meest populaire producten van Siemens Kookplaat


Advertenties


Siemens Kookplaat producten op alfabetische volgorde

Spelregels

Vragen / opmerkingen / antwoorden over de Siemens Kookplaat • Vraag

  9-8-2015
  18:03

  Ik heb een 4 pits Siemens inductiekookplaat type SCHOTT CERAN, nummer 9000309692. Als ik op de "aanknop" druk verschijnt het kinderslotsleuteltje. Na korte tijd gaat dit vanzelf weg. Hij kan niet weggedrukt worden. Als ik open knop "aanknop" van welke pit dan ook druk, gebeurt hetzelfde. De stroom heb ik al meer dan twee uur uitgeschakeld gehad maar dat heeft niet geholpen. Wie weet wat ik kan doen om de plaat weer aan het werk te krijgen. In ieder geval alvast heel hartelijk bedankt voor de moeite.
  Reageer op deze vraag

 • Vraag

  7-12-2014
  21:42

  Gisteren is er een pan op onze inductie kookplaat van Siemens geplaatst die blijkbaar niet geschikt was voor inductie. Sindsdien geven de 2 pitten rechts de foutmelding F (zonder getal erachter, zoals in het boekje staat). Links doet het gewoon. Al een aantal keer de stroom eraf gehaald maar mag helaas niet baten. Wat te doen??

  Reageer op deze vraag


Handleiding zoeker SiemensWij horen graag uw mening

Continu wordt gewerkt aan verbetering van deze website. Uw mening is daarbij belangrijk. Als u onderstaande link aanklikt, krijgt u een vragenlijst met 10 korte vragen. Alvast dank voor het invullen.

Klik hier voor de vragenlijst


Gebruikershandleiding.com is een website van © 2015 WEBenz