• Ik heb een combimagnetron CM585AMSO van siemens.
    In de handleiding staat over het voorverwarmen niet hoe je weet dat hij klaar is met verwarmen. Ik nam aan dat als de temperatuurindicatie met het thermometer symbool gevuld is, hij op temperatuur is. Maar als ik het gerecht er vervolgens in zet, is het thermometer symbool ineens weer halfvol. Het gerecht moet ook steeds langer dan de aangegeven tijd. Wat doe ik toch verkeerd? Ik volg precies de beschrijving.
    Groetjes Tanja

    Gesteld op 27-10-2018 om 17:24 in forum Siemens Combi magnetron oven Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info