• ik heb een siemens wasdroger die elke keer stopt en het reservoir lichtje gaat knipperen als ik hem weer uit zet en daarna aanzet doet hij het weer even om vervolgens vrij snel weer te stoppen en dezelfde storing aangeeft heb alles schoongemaakt maar kom er niet uit wie heeft een antwoord voor mij. B.V.D.

  Gesteld op 20-11-2016 om 16:26 in forum Siemens Wasdroger Misbruik melden
  • Beste,
   Vorig jaar had ik hetzelfde probleem. De technieker vertelde mij dat ik het blauwe filtertje(in het waterreservoir) met detergent moest wassen en uitspoelen. In het gaasje zit namelijk rest van wasmiddel en dit gaat er niet uit dmv spoelen met water. Nadien was het probleem verholpen.
   Nu een jaar later heb ik hetzelfde probleem, maar nu lukt het niet om het op die manier op te lossen. Op internet vond ik dat aan de achterkant, achter de afsluitplaat een soort knop zou zitten die moet ingedrukt worden (soort veiligheidszekering). Wij proberen dit alvast.
   Veel succes! Geantwoord op 26-11-2016 om 13:10

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info