• Ik heb het zelfde probleem als een van de gebruikers in deze lijst ik heb 2 SL400, de een geeft wel en de andere geeft geen naam weer.
    "Ik zie sinds kort niet meer wie mij belt, wel het nummer maar niet de naam. Dit is altijd wel het geval geweest. De telefoon (int 2) geeft het wel met naam aan maar de int 1 niet"

    Ik zie alleen geen antwoorden op dit probleem??

    Gesteld op 5-12-2012 om 22:42 in forum Siemens gigaset sl400 Misbruik melden
    • Ok ondertussen heb ik het al wel opgelost, niet via de telefoon instellingen zelf maar de weg van de minste weerstand is dan om de software van de telefoon te update naar een volgende versie. Als dit al de laatste versie is kijken of je hem terug kan zetten naar de fabrieksinstellingen en dan de nieuwste firmware downloaden en installeren Geantwoord op 9-12-2012 om 21:14

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Dank voor uw reactie, maar hoe doe ik dat (ben niet blond maar ook niet technisch) Ik hoop dat u het me kunt uitleggen. Gr. Puk Geantwoord op 11-12-2012 om 10:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Intussen bij mij ook opgelost.
      Eerst Siemens gebeld, die zeiden basisstation resetten. Hielp niet. KPN gebeld of er iets met hun update niet goed gegaan was en er bepaalde poorten niet open stonden. Was ook niet het geval. Toen mailtje van Siemens gehad dat ik de batterij 5 sec. uit toestel moest halen, en dat was het, hij doet het weer. Ik hoop dat dit ook voor andere mensen de oplossing gaat zijn. succes! Geantwoord op 11-12-2012 om 17:53

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Je kan eerste de oplossing proberen van de andere gebruiker, de batterij er uithalen zie hier ergens in de antwoorden. Als dat niet lukt Gigaset Quicksinc.exe downloaden en installeren, de telefoon aansluiten middels usb kabel, ik had zelf toevallig een usb kabel van een externe harddisk die paste, en dan zie je ergens in het menu wel iets over die firmware-update staan
      Succes
      Henri Geantwoord op 11-12-2012 om 21:56

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info