Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 45 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • A65- van het ene moment op het andere moment doet deze telefoon niets meer-Als ik op het telefoontje druk krijg ik een seconde een flauw beeld gevolgd door een toeterje-geluid en dan is het weer over.Ik heb gelezen dat siemens software-problemen heeft.Hoe kan ik e.e.a. oplossen opdat de telefoon A65 het weer doet.2665vd-24-bleiswijk-010-5211571-Graag een spoedig antwoord Gesteld op 26-1-2015 om 12:15

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ben mijn pukcode kwijt van m´n rabo sim kaartje, dus kan niet in m´n telefoon komen en heb ook geen pincode meer Gesteld op 15-4-2014 om 14:43

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb al jaren een siemens A65,ik heb nu een nieuwe simkaart geplaatst en dus ook een nieuw nummer en pin. Na goed de pincode ingetoetst te hebben moest ik nog een toestelcode intoetsen,helaas 3 keer de verkeerde code ingetoetst en nu is de gsm geblokkeerd. Ik kan er nu niks mee,heb al overal geinformeerd maar niemand kan mij helpen. Wat moet ik nu doen? Het imei num. is 354495008314480.
  Graag een reactie,
  Alvast bedankt Gesteld op 7-3-2013 om 21:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • heb je geen puc code meer deze heb je nodig om je toestel te deblokkeren.Die code heb je bij je sym kaartje gekregen Geantwoord op 5-5-2013 om 10:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • hoe ontlock ik mijn telefoon ?
  Gesteld op 16-10-2010 om 19:18

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Siemens a65

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info