• beste,
    ik heb een 3 tal jaar geleden een siemens type wt46w5863 aangekocht.
    helaas heb ik er nu al problemen mee. het symbool filter in condenswaterreservoir begint te pinken
    na 20 minuten, en hij valt stil . helaas heb ik alles al geprobeerd en gedaan wat er staat in het boekje en het werkt niet hij blijft stilvallen na 20 min. ik ben echt niet tevreden van dit toestel.
    kan u mij misschien uitleggen wat ik moet doen, ondanks het reinigen van de filter meerdere malen . u kan mij een email sturen op lepianesabrina@telenet.be of op het telnr 0475/24 25 10.
    vriendelijke groeten sabrina

    Gesteld op 5-12-2015 om 16:48 in forum Siemens WT46W563 Misbruik melden
    • Ik heb dit probleem ook... Wat nu?? Moet mijn reservoir leegmaken maar er zit geen water in. Terug opnieuw opstarten en na 10 sec. terug lichtje pinken en zo opnieuw... Tijdens mijn garantie hebben ze meer dan ene keer langsgekomen altijd voor hetzelfde probleem blijkbaar moeilijk te vinden door de technieker. Heel spijtig nu mijn garantie weg is krijgt hij het weer... Om zot van te worden!!! Geantwoord op 26-4-2016 om 18:38

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info