• Goedenavond,

  Mijn droger gaat na een paar minuten een paar keer piepen en het reservoir lampje gaat knipperen ondanks dat die leeg is.
  Als wij hem dan weer aanzetten doet hij na een paar minuten weer hetzelfde.
  Piept weer 3 maal 4 keer.
  Iemand ooit hetzelfde meegemaakt?
  Alvast bedankt.

  Maarten Heemskerk

  Gesteld op 17-2-2020 om 19:01 in forum Siemens WT45W490NL - iQ500 Misbruik melden
  • Heel veel mensen hebben dit probleem dit betekend dat de pomp het water niet meer kan rondpompen omdat er troep in de pomp zit het water zal zich blijven ophopen totdat deze bij sensor komt en die geeft dan door dat het”reservoir” vol zit, als je een laag brommend geluid hoort bij het aanzetten van de droger dit is de motor van de pomp die probeert te bewegen, maar dit niet meer kan. Geantwoord op 18-2-2020 om 11:05

   Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info