• Hallo,

    IK had vanmiddag een programma geschreven, deze wou ik in de plc downloaden maar toen kwam er de volgende foutmelding te staan:

    Interface specified not available. Please check:

    -LOGO! Connected in the correct mode.
    -PC with LOGO!.
    - Correct interface selected.

    yes - no - Select new interface - help.


    Ik heb op de communicatie kabel van de plc een koppelstuk gezet zodat ik hem in mijn usb poort kan steken. Zou het kunnen dat dit het probleem is, dat ik een verloopstuk moet komen zodat hij gewoon in mijn com poort kan.

    Graag hoor ik wat u er van denkt en wat ik eraan kan doen.

    alvast bedankt. Jeffrey

    Gesteld op 30-8-2014 om 13:26 in forum Siemens Siemens Logo! Misbruik melden
    • Hallo,
      De details zijn niet helemaal duidelijk om echt te weten wat er aan de hand is.
      Mijn inziens is er inderdaad een probleem met de kabels. Je hebt aan de seriële poort van je kabel (die normaal rechtstreeks op de PC gekoppeld moet/moest worden) een connectie gemaakt om aan je PC op de USB te koppelen (Normaal zou de driver moeten meegeleverd zijn met de kabel (kleine CD))
      Hiervoor dien je software (SERIEEL naar USB driver) te installeren omdat anders de LOGO! niet kan communiceren met je PC.
      Indien je even zoekt op internet vind je die zeker wel.
      Succes. Geantwoord op 1-9-2014 om 08:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo
      bij de omvormer van 9 polig naar usb moet je eerst de software van die omvormer installeren dan pas de omvormer in je pc steken en kijken in de hardware bij com poorten en daar kijken welke poort hij wordt aangewezen bvb comm 4 dan bij extra's - interface en comm 4 aanduiden ,dit zou normaal moeten in orde zijn veel succes Geantwoord op 2-4-2015 om 20:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info