• Hallo.
    Tijdens het wasprogramma van de vaatwasser, hoorde wij een tik.
    Bij het opentrekken van de vaatwasser was deze volledig uit geslagen. De aardlek is uitgeslagen.
    Doordat de machine volledig in de keuken is ingebouwd, heb ik eerst al het water eruit geschept en de filters schoon gemaakt. Hier zat eigenlijk niets in. De aardlek weer terug gezet en branden de Indicatie watertoevoer en de glansspoelmiddel. Het apparaat reageert niet op het resetten. Wat zou het kunnen zijn?

    Gesteld op 21-1-2023 om 22:30 in forum Siemens SD6P1S Misbruik melden
    • Glansspoelmiddel bijvullen. Dat lijkt me geen probleem. Verder heb je het symbool kraantje ? Dan de slang met watertoevoer controleren. Met name de zeef vooraan in de slang. Die schoonmaken. Het lijkt er op dat er ergens een blokkade zit in de watertoevoer. Daardoor slaat de machine af uit veiligheidsoverwegingen. Geantwoord op 22-1-2023 om 12:24

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Hoi,
      Ik heb het waterslot los gemaakt, de kraan een tijdje laten lopen in een emmer. In het waterslot zat niets, ook het kleine filter eruit gehaald maar deze was ook schoon, goed afgespoeld.
      Opnieuw geprobeerd maar er veranderd niets aan de foutmeldingen, ook hebben wij de glansspoeling bijgevulgd.
      De zijkant eraf gehaald en ik zie water staan in de doorzichtige bak, ook in de slang omhoog en naar de afvoer, ondanks in de binnenkant bij de klep geen water meer staat.

      Kan de afvoerpomp kapot zijn, of het waterslot?

      Bij de zwarte pijlen staat water, hoe kan ik deze leeg laten lopen? Geantwoord op 22-1-2023 om 20:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info