Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 52 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 52 Naar de handleiding
483621

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
2

Forum

Siemens-HB84K550N

Zoeken resetten

  • Na instellen ovenfunctie, oventemperatuur en baktijd stopt ingestelde baktijk onregelmatig. Gesteld op 5-3-2024 om 10:36

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe maak de glasplaat aan de binnenkant in de deur schoon. Er zit een soort gaas voor dat niet te verwijderen is. Gesteld op 21-12-2023 om 10:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Klokje blijft niet aan of zichtbaar hoe kan ik dit herstellen? Gesteld op 9-10-2023 om 09:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De magnetron gaat na 2 seconden uit. Het lijkt of het op een kinderslot staat. Wat kan ik daar tegen doen? Gesteld op 13-4-2023 om 18:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Op mijn siemens magnetron kan ik geen
    Tijd instellen, de bel die er staat moet
    Verwijderd worden, hoe doe.il.dat. Gesteld op 27-2-2023 om 14:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De handleiding voor dit toestel is verloren gegaan
    kan u mij een kopie bezorgen aub Gesteld op 5-2-2023 om 13:04

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

  • kinderslot uitschkelen,hoet moet dat?
    ik zit met de handen in het haar Gesteld op 3-1-2023 om 12:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De regelknop van de oven zit vast. Het veertje is eruit. Gesteld op 20-9-2022 om 10:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • de regelknop van de oven zit vast; het spiraaltje is eruit Gesteld op 20-9-2022 om 10:24

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • beste de microgolf oven de zekering op de printplaat springt ieder keer door ook de zekering in de verdeelkast
    het gebruik van de warme lucht werkt wel
    dank Gesteld op 23-8-2022 om 11:51

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Is er misschien nog een handleidingsboekje te verkrijgen Gesteld op 10-3-2022 om 21:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Vraag betreft Siemens HB84K582/45 combi-oven
    In 2014 hebben wij onze keuken laten plaatsen met Siemens-apparatuur (afzuiger, inductiekookplaat, diepvries, koelkast en combi-oven). Alle apparatuur werkt naar behoren, maar met de combi-oven hebben we nu al de nodige problemen gehad.
    Maart 2017 deed deze het opeens niet meer. De oorzaak bleek een kapotte zekering, die onder garantie is vervangen (alleen voorrijkosten moesten we toen betalen).
    In maart 2021 hebben wij een probleem aangemeld met onze Siemens combi-oven, specifiek met de magnetronfunctie. Na enkele seconden sloeg de magnetron steeds af. Daarbij maakte het niet uit welke stand gebruikt werd. De oven functioneerde nog wel steeds goed. We hebben lange tijd moeten wachten op reparatie, aangezien de levering van de inverter steeds verlaat werd. Uiteindelijk heeft de reparateur (erkend Siemens-dealer) de inverter van een andere toeleverancier betrokken.
    Eind april leek het probleem daarmee verholpen.
    Wel viel me meteen op dat bij het inschakelen van de magnetron na enkele seconden een enigszins snerpend geluid te horen was gedurende enkele seconden (ongeacht de stand). Daarna verdween het weer en kwam niet meer terug zolang de magnetron aanstond. Als ik deze op pauze zette en daarna weer hervatte, hoorde ik dat opnieuw. Eerder was me dat nooit opgevallen.
    Ik heb hiervan twee fragmentjes op youtube gezet, helaas mag ik die hier niet delen.
    Volgens de reparateur was dit niets om me zorgen over te maken, een andere Siemens in de showroom maakte ditzelfde geluid.
    Op 16 oktober trad opeens hetzelfde probleem opnieuw op, na enkele seconden sloeg de magnetron steeds af. Ik heb toen een nieuwe afspraak gemaakt voor een reparatie voor 18 november voor het laten ophalen en repareren van de combi-oven. Na 16 oktober deed het probleem zich echter niet meer voor en om die reden heb ik de afspraak geannuleerd in overleg met de medewerker van de reparateur.
    Helaas ging het begin december alsnog fout met de magnetron. Het begon met het uitvallen van de betreffende groep in de meterkast, meerdere keren achter elkaar. De volgende ochtend deed de magnetron het helemaal niet meer, de oven gelukkig nog wel.
    Vanwege de lange doorlooptijd van de reparatie in maart en de feestdagen eind van de maand hebben we besloten het apparaat pas afgelopen donderdag te laten afhalen voor reparatie. Vrijdag werd ik gebeld dat het ditmaal niet aan de inverter lag, maar aan het relaisbord, en dat dit twee op zichzelf staande problemen betreft (onafhankelijk van elkaar dus).

    Vragen die ik heb:
    - is het licht snerpende geluid dat ik steeds kort na het aanzetten van de magnetron hoorde, normaal?
    - kunnen de problemen met de inverter en het relaisbord iets met elkaar te maken hebben? Of heb ik gewoon pech en is het een maandagmorgen-exemplaar?
    - de kosten van reparatie zouden ruim € 300 bedragen, dat bedrag heb ik ook voor de vorige reparatie betaald. Ik vraag me af of dit apparaat het nog wel waard is en ik misschien beter een nieuw apparaat kan kopen (misschien bestaat er nog zoiets als een coulancevergoeding vanuit Siemens)
    Dank alvast voor jullie reacties.
    Gesteld op 9-1-2022 om 20:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • wij hebben een siemens hthb84k sinds 2010, ook met magnetron. De magnetron is meer dan 5 keer uitgevallen eerst nog onder garantie gerepareerd en daarna moesten we zelf betalen. Maar na de zoveelste uitval hebben wij de defecte magnetron maar zo gelaten. Het klopt dat er een snerpend geluid optrad, de magnetron werkte dan maar sloeg af. We zijn gestopt om te bedenken waar het aan kon liggen. De reparateur ""wist het ook niet"'; en verving dus wat, dat dus tzt weer defect raakte. Jammer van de tijd kosten en moeite, zeker als je meer dan eu 1000,- betaalt en baalt. Wij hebben reparateur wel gezegd dat dit niet netjes is van Siemens maar ja je blijft er toch met zitten. Ik raad deze combi magnetron af want ook na de garantie en ""reparaties"" blijkt steeds hetzelfde euvel te duiden: magnetron werkt niet. Geantwoord op 15-2-2022 om 12:01

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden


  • Ik ben op zoek naar de gebruikshandleiding siemens hb84h501.36 wie kan mij daar aan helpen Gesteld op 31-10-2021 om 10:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Siemens HB84K550N handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info