• Bij mijn Gigaset c450IP werkt alleen de vebinding met de gewone telefoon lijn. Wanneer ik klaar ben met het aanmelden bij VOIP buster komt op het display van de handset altijd SIP-registratie is mislukt. Wie heeft een goed idee? Johan Raaff

  Gesteld op 29-8-2008 om 21:57 in forum Siemens Gigaset C450 IP Misbruik melden
  • Beste,
   Ik heb deze vraag ook al gesteld en ik weet niet waar ik het antwoord kan vinden. Heeft u al een antwoord gekregen of hiervoor een oplossing gevonden?
   Robert_huysmans@hotmail.com Geantwoord op 13-10-2010 om 17:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info