• de vraag is reeds verschillende keren gesteld, maar ik vindt geen antwoord: hoe de wekker uitzetten?

  Gesteld op 12-2-2014 om 09:54 in forum Siemens Gigaset AS300 Misbruik melden
  • Net zoals je 'm aanzet, als je nog een keer op de toets drukt waarmee je de wekker activeert, verdwijnt het vinkje en staat de wekker uit. Geantwoord op 15-2-2014 om 22:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Menu, zie je wekker staan, druk op de toets met streepje voor oke. Dan zie je activeren, druk weer op toets met streepje voor oke. Dan is ie uit! Geantwoord op 19-6-2014 om 21:30

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info