• De telefoon na veel wikken en wegen aangeschaft. We wilden een degelijkse set. De vorige van Motorola ging te snel stuk. Siemens had bij ons een goede naam, dus vandaar gezocht naar een Siemens set.
    Na 2,5 jaar gaat de voeding stuk. We hebben de telefoons minimaal gebruikt. Geen van de telefoons doen het meer, er wordt verwezen naar de Basis. Blijkt op internet een veel gehoorde fout te zijn. Contact opgenomen met Siemens. Ik krijg van hen een beknopt mailtje terug dat de productgarantie voorbij is (is 2 jaar) en dat ik een nieuwe voeding moet kopen, ik moet eerst even zelf uitzoeken welke, kosten Euro 12,50 plus Euro 6,95 verzendkosten.
    Belachelijk. Ze kunnen dus gewoon troep verkopen en wij betalen ervoor! Niet kopen dus.

    Gesteld op 6-1-2012 om 12:47 in forum Siemens Gigaset AL185 Trio Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info