• Goedendag,
  Ik heb een Siemens Gigaset A580 met 2 handsets A58H.
  Vanwege het kapot gaan van 1 van de 2 handsets, kocht ik een andere handset. Vanaf de start geeft deze de melding Basis met het icoon van geen contact. Ik krijg het toestel niet geregistreerd zoals in de handleiding.
  Ik heb het basisstation afgesloten van stroom en herstart met indrukken van de blauwe knop van het basistation. Daarna kwam er op de andere handset "handset registreren aub". Na de opdracht geeft de handset de melding registratie mislukt en ook het icoon geen contact.
  Beide handsets zijn niet te gebruiken.
  Wie kan mij duidelijkheid geven ?
  Jan

  Gesteld op 18-1-2018 om 18:20 in forum Siemens Gigaset A580 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info