• hoe kun je zien welk nummer het laatst gebeld heeft

    Gesteld op 8-2-2015 om 13:26 in forum Siemens Gigaset A510A Misbruik melden
    • Dit ga je niet echt menen toch?!
      Een belediging voor de bijgeleverde handleiding richting Gigaset Duitsland, dat is wat dit soort simpele vragen oproept.

      Er wordt enorm veel aandacht besteed zo simpel en helder mogelijk uitleg te geven en menu structuren zo overzichtelijk mogelijk te houden, ik moet melden dat dit met succes gebeurd!!
      Vooral de gevraagde functies zijn in telefoonverkeer van cruciaal belang, er worden in de handleidingen vele pagina's aan besteed!!!!!!!

      En dan vraagt men nog:
      "Hoe kun je zien welk nummer het laatst gebeld heeft"

      Op gebruikershandleiding is deze vraag ook al meerdere malen behandeld en correct beantwoord door vrijwilligers.

      Dan geeft het toch te denken hoe deze vraagsteller met zijn/haar omgeving omgaat.
      Liever niet in mijn vriendenkring graag.............
      Geantwoord op 24-2-2015 om 10:20

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik weet niet waarom dit een belediging is. Zo goed is die handleiding niet. Ik heb de index en de handleiding zelf bekeken en ik kan het nergens vinden. Ik heb ook twaalf keer alle knoppen en menuopties van de telefoon doorgelopen en ik kans niks vinden. Volgens mij zit het er gewoon niet in. Ik zie wel het nummer van de beller op het moment dat er gebeld wordt, maar daarna is het weg. Volgens mij een sluwe truc van Siemens om je een duurder toestel te laten kopen. Geantwoord op 24-6-2015 om 22:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info