• Een handset gaat niet meer over wanneer ik gebeld wordt. Ik heb nieuwe batterijen geplaatst en nu gaat 'ie af en toe wel over en slaat daarna op zwart, doet niets meer. Twee weken nadien kan ik niet meer bellen met beide toestellen, wel gebeld worden op mijn basishandset. Ik heb van beide handsetten de batterijen er even uitgehaald en de stroom eraf gehaald. Helpt niet. Iemand suggesties?
  Bvd

  Gesteld op 31-5-2020 om 10:38 in forum Siemens Gigaset A400A Misbruik melden
  • Refresh hele systeem. Stroom van basis en router onderbreken voor 30 seconden. Haal ook telefoonkabel eruit. Die doe je pas weer terug als base en router weer online zijn. Kun je dan nog niet bellen neem dan contact op met je provider.
   Groet
   Hans Geantwoord op 31-5-2020 om 11:10

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info