• Microfoon doet het niet meer.
  Je kan bellen, je hoort de andere spreken, maar jou stem wordt niet doorgegeven

  Gesteld op 7-9-2019 om 21:30 in forum Siemens Gigaset A400A Misbruik melden
  • Dan kan enkel worden vastgesteld dat deze handset blijvend defect is geraakt. Vaak is oorzaak val of vochtschade, vocht door spreeksel.
   Repareren is niet aan de orde. Nieuwe set aanschaffen is economisch gezien goedkoopste oplossing. Gigaset A400 serie blijven dan kunnen de nog goede handsets op nieuwe basis worden aangemeld. Dus A415, A475, AS405... De A achter type aanduiding betekend Antwoordapparaat!
   Groet
   Hans Geantwoord op 7-9-2019 om 21:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info