• Ik zit met het probleem dat 06-nummers in het adresboek maar half gebeld worden. De telefoon laat de eerste drie cijfers niet zien, maar begint wel met bellen. Met het hele nummer wordt er wel contact gemaakt. Helaas begint mijn nummer met 062112... dit houdt blijkbaar in dat in eerste instantie ook 112 wordt gebeld! Want vanmorgen kregen we een melding binnen van die centrale. Geen pretje als je straks opeens de politie aan de deur hebt staan vanwege misbruik.

  Zou ik in mijn adresboek 06-2112... moeten zetten of is dat niet relevant? Maar wat is dan wel een oplossing?

  Met vriendelijke groet,
  Maurice: jupiler1967@gmail.com

  Gesteld op 29-8-2018 om 11:54 in forum Siemens Gigaset A400A Misbruik melden
  • Een opmerking en een aanvulling ...

   Ik krijg via mijn mail antwoorden binnen op een vraag die ik niet gesteld heb. Wordt daarmee bedoeld dat dit hetzelfde probleem is?

   Daarnaast is me iets opgevallen bij de handset: de weergave staat op 'grote cijfers'. Juist bij die weergave tijdens het bellen, vallen de eerste drie cijfers weg. Toen ik het op normale grootte zette, leek het allemaal weer gewoon te functioneren. Zou het zo absurd zijn dat een weergave op het scherm van invloed is op de te bellen nummers? Geantwoord op 31-8-2018 om 15:59

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Telefoonnummers worden exact ingevuld zonder spatie, minteken. Ook het plusteken mag en kan niet gebruikt worden. Voorbeeld van 06 nr.: 0031612345678 is correct ingevuld. Instellen op Grote cijfers zou daar geen invloe op mogen hebben indien vanuit contactlijst het nummer wordt gekozen. Vreemd dat dit wel plaatsvind. Haal de 0031 eens weg en zet er de 0 voor, wat bind er dan plaats?

   Groet
   Hans Geantwoord op 31-8-2018 om 16:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wat betreft de mails die je binnen krijgt? Dat heb je geheel aan jezelf te danken, het is beter alhier op openbare vraagbaak heen mailadres te vermelden. Geantwoord op 31-8-2018 om 16:15

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Zou het adres dan a.u.b. weggehaald kunnen worden?

   Voor alle duidelijkheid: de mail die ik ontving was wel degelijk van hieruit verstuurd, maar had betrekking op nummerherkenning. Geantwoord op 31-8-2018 om 17:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wij zijn allemaal net als jij gebruikers die elkaar helpen, volgens mij begrijp jij het allemaal noet zo goed. Je schrijft hier je vraag, je bent de enige die dat kan verwijderen. Tjonge jonge Geantwoord op 31-8-2018 om 17:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info