• Is het bij deze telefoon ook mogelijk om automatisch door te verbinden met een mobiel nummer (dat als er op het toestel gebeld wordt, deze oproep doorgeschakeld wordt naar mijn mobiele nummer)

  Gesteld op 7-5-2019 om 14:12 in forum Siemens Gigaset A220 Misbruik melden
  • Toets *21 in. Toets nu het volledige 10-cijferige nummer in waar je naar wilt doorschakelen. Verbreek de verbinding. Test nu of de doorschakeling werkt. Geantwoord op 12-5-2019 om 20:47

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • Doorschakelen kan alleen naar Belgische nummers. Toch doorschakelen naar een buitenlands nummer? Bel ons op 015 66 66 66.
   Zorg ervoor dat je toestel in toon (DTMF) staat, anders werken de toetsen * en # niet. Meer info vind je in de handleiding van je toestel.
   Schakel je door vanuit een telefooncentrale? Kies de juiste buitenlijn.
   Oproepdoorschakeling activeren met een voorgeprogrammeerde toets? Doe dan: *21 pauze, en voer dan het nummer in naar waar je wil doorschakelen. Hoe je de pauze ingeeft, hangt af van je toestel. Bekijk daarvoor de handleiding. Tip: bel je via een telefooncentrale, hou dan ook rekening met de code van je buitenlijn. Geantwoord op 23-8-2019 om 23:46

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Volgens de instructies op de website van mijn provider moet ik: *21*(mijn mobiele nummer)# intoetsen maar.. ik kan dit niet met OK bevestigen op de A220. Weet iemand hoe ik die OK moet geven??? Geantwoord op 21-9-2019 om 12:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info