• als ik bel kan de andere kant mij wel horen, maar ik hoor niet wat de andere kant zegt. ligt dat aan de instelling, of is de luidspreker stuk

  Gesteld op 8-2-2011 om 10:37 in forum Siemens Gigaset 4010 Comfort Misbruik melden
  • je luidspreker is kapot,veel voorkomend iets bij siemens heb het zelf pas ook gehad.
   pak een waterpomptang en zet deze op de naden en knijp net zo lang tot de lijmnaad losspringt,als je er een schroevendraaier tussen kunt krijgen werk je het verder voorzichtig los.
   Ik heb de luidspreker vervangen voor één uit een headset die ik nog had liggen waarvan het snoer stuk was,de ohm waarde is wel wat hoger maar het geluid is stukken beter.
   Anders probeer je een luidspreker uit een ander oud toestel.
   succes. Geantwoord op 29-10-2012 om 14:38

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info