• mijn Siemens Gigaset Comfort 4010 basisstation kan niet gevonden worden, de handsets blijven knipperen. Soms stopt dit knipperen en kan ik even iemand bellen of gebeld worden, maar dan gaat de telefoon storen en wordt de verbinding weer verbroken. De adviezen van mijn provider om te resetten baten niet. Geeft u mij advies s.v.p. mijn e-mail adres is: ask@wheelsonholiday.com

  Gesteld op 21-7-2010 om 19:30 in forum Siemens Gigaset 4010 Comfort Misbruik melden
  • bij mij is de voeding/adaptor stuk...geen stroom geen basis station
   . Je kunt het meten op de aansluit plug 9,5 volt wisselstroom

   succes
   Geantwoord op 22-12-2010 om 12:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info