Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • sharp tv LC-32XL8Egehad zonder afstandsbediening bij aansluiting hdmi wel geluid je ziet met de afstandbediening van kpn de zenders onderin beeld komen menu zichtbaar van kpn apps zichtbaar youtube enz de test doet hij gewoon van kpn dan mooi beeld maar het beeld is er niet wanneer de zender wordt opgezet of een app aangeklikt heft iemand eniog idee of we nog iets over het hoofd zien Gesteld op 12-3-2020 om 12:50

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik zoek naar de handleiding van sharp LCD 40BL2EA. Welke moet ik hiervoor nemen? Gesteld op 5-3-2020 om 16:35

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb tv gekocht
  Niet Lc-24chf4012E
  Is daar ook een handleiding van Gesteld op 28-5-2019 om 10:59

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • bij aan zetten meteen geluid maar zwart beeld ,naar paar keer aan drukken op toestel of afstand bedieng ,vlieg beeld er soms op en blijf ook goed ,tv verder perfect ,wat kan dit zijn ,iets met voeding Gesteld op 7-4-2018 om 23:49

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Goedemiddag, ik heb probleem met de Sharp LCDTV GA387WJSA bij het zoeken naar andere tv zenders blijft er op tv een melding komen “geen ingangs keuze mogelijk” weet iemand hoe we dit weer goed kunnen zetten?. Enof we de zenders weer kunnen aansturen vanuit de bij passende afstandbediening..
  Mvg Tim Gesteld op 2-1-2018 om 16:35

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Sharp LCD TV

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info