• ik ben niet in staat een zacht ei te produceren. In de gebruiksaanwijzing wordt niet vermeld welke hoeveelheid water toegediend moet worden bij hoeveel eieren.
    Als ik de schakelaar op de eerste stand zet, krijg ik nog een honkbal.

    Gesteld op 22-11-2018 om 12:53 in forum Severin EK 3161 Misbruik melden
    • Ik heb zelf de 3136, maar kan hier of op Klik op deze LINK daarover geen handleiding vinden. De 3134 lijkt dezelfde. In reactie op de té harde eieren heb ik ‘m bij eerste gebruik op z’n laagst ingesteld. Het ei was (enigzins) té zacht gekookt. Ik weet niet óf dat bij jullie types ook mogelijk is, maar de 3134/3136 heeft wel die 3 afbeeldingen (zacht-, half- en hardgekookt, maar is traploos instelbaar, dus kan ook láger dan zacht worden gezet.
      Ook op de Severin-site staat niets over de hoeveelheid water. Ik heb het bekertje tot 1 vingerkootje gevuld en dat werkte prima. Kijk wel uit voor de eierprikker aan de onderkant van het bekertje. Wel praktisch, maar m.i. niet zo verstandig en minder hygiënisch lijkt me.
      Verder was het wel handig geweest, als werd vermeld, hoe je na afloop (én afkoelen(!)) het best het water er uit gooit, omdat het niet de bedoeling is, dat er water bij de elektrische onderdelen komt. Geantwoord op 13-9-2019 om 19:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info