Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Heb Scholtesoven van 20 jaar oud.....warmt plots onvoldoende op....alles funktioneert anders nog Gesteld op 11-6-2020 om 17:36

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik heb een scholtes oven model F 2003 model FM 46 1 w. ik vind wel een handleiding hoe te installeren maar niet een gebruikershandleiding hoe de oven werkt. kunt u mij helpen?
  dank!

  willembaumfalk@gmail.com. Gesteld op 3-2-2020 om 10:53

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik zoek gebruiksaanwijzing van oven modele F 2026 T A Gesteld op 2-9-2019 om 11:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Beste, mijn broer heeft een oven model: FX 46.1AN. Type F 2003. Wij hebben geen handleiding (meer) en ik (zijn zus) zou de oven van hem willen overnemen daar hij deze al jaren toch niet meer gebruikt heeft. We vinden via internet bij Scholtès wel de handleiding ivm installatie, beveiliging en hoe hem te onderhouden maar NIET de échte gebruiksaanwijzing hoe de oven moet bediend worden en dus werkt! Kan u mij deze mailen of me laten weten waar of hoe te vinden aub?
  Alvast dank. Lieff Serrien, Nijverheidsstraat 13, 2840 Rumst. E-mail: lieff.serrien@gmail.com Gesteld op 12-11-2018 om 19:07

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Oven type FG 4 MA
  Serie: 502140605
  Onze oven werkt sedert enkele dagen niet meer!
  De lampjes branden nog maar warmt niet meer op. In het boekje heb ik een servicenummer gevonden voor België maar blijkt telkens een antwoordapparaat te zijn. 03/ 888 86 20 Heb reeds een boodschap achtergelaten! Gesteld op 27-9-2018 om 11:39

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Plots, één dag na gebruik, weigert onzeoven dienst. Hij warmt niet meer op, lichte brand niet, wel werkt het klokje nog.
  Betreft FE 854 TA/TW/TF
  Iemand een idee Gesteld op 10-7-2018 om 18:51

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Scholtes Oven

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info