• Onze broyeur is een tijd niet gebruikt als ik nu doortrek dan blijft hij als maar door draaien tot dat ik de spanning eraf haal, hoe kan ik dit verhelpen en waar ligt dat aan. Als ik de spanning er naderhand weer op doe dan draait hij niet meer tot dat ik weer door trek.

    Gesteld op 30-4-2014 om 18:40 in forum Sanibroyeur SANIBROYEUR Misbruik melden
    • Beste, wij hebben momenteel een gelijkaardig probleem. De laatste weken is het al enkele keren gebeurd dat hij blijft pompen - de enige manier om dit te stoppen is door de spanning er af even af te halen en er terug op te zetten.

      Enig idee wat de oorzaak kan zijn ? Geantwoord op 14-9-2015 om 19:32

      Waardeer dit antwoord (189) Misbruik melden
    • Wij hebben hetzelfde probleem. Pomp blijft malen. Stopt alleen als ik de stekker uittrek. Heeft iemand al een oplossing. We zitten nu al
      in 2019. Geantwoord op 18-3-2019 om 12:37

      Waardeer dit antwoord (27) Misbruik melden
    • Melding van zelfde probleem. Na schoonmaken stopt hij pas weer met pompen als de stroom eraf gaat. Weet niet waar de stop zit en of die misschien stuk is of dat ik iets ben vergeten. Ga nu maar aan-uit knopje voor de stroom boven het toilet plaatsen. Geantwoord op 16-8-2019 om 17:49

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
    • Wij hebben dit probleem ook! De sanibroyeur is vorige maand geïnstalleerd en wanneer we het toilet doorspoelen dan spoelt het goed door. Echter blijft de motor doorpompen. Soms zelfs zo’n 30x voordat het vanzelf stopt!!!!

      Geantwoord op 6-4-2020 om 08:52

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
    • - belangrijke vraag: gaat het water weg?
      - er zijn ook types die met een soort drukschakelaartje werken, zodra water ophoopt wordt via dun darmpje een elektrisch schakelaartje geactiveerd- Is er soms verstopping in darmpje? Waterdruppeltje? (zo ja- Eventueel loskoppelen en eens doorlazen ) Geantwoord op 6-4-2020 om 09:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wij hebben de sanibroyeur luxe SFA, deze had het zelfde probleem. Ik heb het apparaat ontkoppeld en buiten eerste opengemaakt (deksel zit met kliknokken vast) daarna met de tuinslang schoongespoten. Het binnenwerk is er gemakkelijk uit te halen. De onderkant van het elektrische gedeelte is van rubber met aan de binnenkant een schakelaar. (Als je op het rubber drukt hoor en voel je de schakelaar) Deze schakeld in gemonteerde toestand op waterdruk. Bij mij zat er zoveel kalk op de bodem dat het uitschakelen niet meer goed werkte. Kalk weggehaald en weer in elkaar gezet. Bij mij werkt het weer perfect. Geantwoord op 31-8-2023 om 13:07

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Als aanvulling op het vorig berichtje, zie dat er meer sanibroyeur luxe zijn. Die van ons is een oude uitvoering van voor 2006 Geantwoord op 31-8-2023 om 13:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb een SanibroyeurCompact Comfort en had twee probleem afgelopen week: 1) Het toilet liep heel langzaam over. Ik heb toen geprobeerd het toilet te reinigen met azijn. Daarvoor heb ik het toilet van de elektriciteit gehaald en gevuld met azijn en water (1:1). Dit heb ik een paar uur in laten weken. Nadat ik de elektriciteit er weer opzette kwam probleem 2) de sanibroyeur bleef maar water wegpompen en stopte pas als ik de elektriciteit eraf haalde. Tijd om na 7 jaar de sanibroyeur van de wand te halen om te kijken wat er mis was!

      Bij mij was de sanibroyeur zwaar (!) vervuild van binnen, mede omdat ik deze 6 jaar geleden voor het laatst onderhouden had. Ik heb uiteindelijk de motor uit de 'pot' gehaald en het gedeelte waar de ontlasting doorheen gaat volledig schoon gemaakt. Het was een verschrikkelijk (vieze) klus: er zat een dikke aanslag van kalk en ontlasting welke ik met een schroevendraaier eruit heb moeten wrikken. Na de grootste laag te hebben verwijderd (klus van twee uur bij mij) heb ik onderdelen in nachtje laten weken in de azijn.

      Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat de Sanibroyeur weer werkt! Dit kwam voornamelijk omdat ook de sensor die detecteert of er gevuld/gespoeld moet worden weer schoon is. Vanaf nu ga ik weer 1x per half jaar de sanibroyeur reinigen met water/azijn. Geantwoord op 18-3-2024 om 14:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info