• Ik heb ook de foutmelding LEI maar bij andere vragen over deze foutmelding staan geen reacties dus stel ik de vraag ook nog maar een keer, weet iemand wat foutmelding LEI is en vooral hoe je het op kunt lossen?

    Gesteld op 13-9-2015 om 19:29 in forum Samsung wf 8604 fea Misbruik melden
    • Haal de stekker 30 à 40 deruit als dat niet lukt probeer het water van onderin de filter eruit te halen lukt dat ook niet kantel u wasmachine kijken of er druppels uit komt Geantwoord op 29-11-2015 om 23:26

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Tip van hieronder uit jaar 2014 uitgeprobeerd en het werkte!!

      Mijn wasmachine gaf ook LE1 aan en de deur ging niet meer open. Je hebt voor deze melding inderdaad geen monteur nodig!!!
      Aan de onderkant vooraan zitten vochtsensoren en die zijn op de een of andere manier nat geworden. Deze moet je even goed droog maken. Je hoeft de wasmachine hiervoor niet schuin te houden. Ik heb gewoon een een paar keer een droge doek overheen gehaald, totdat ze weer droog aanvoelden. Toen de wasmachine uitgezet en de melding LE1 kwam niet meer in beeld. En de deur kon ik na een paar tellen gewoon weer openen. Ik hoop dat het bij jullie ook werkt. Geantwoord op 16-1-2016 om 01:27

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info