Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 117 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ondanks een nieuwe batterij gaat mijn camera na het indrukken van de power knop direct uit. De functiebuttom om foto's te bekijken werkt echter wel. Bij de laatste genomen foto's kreeg ik telkens de melding kader sluiten. Wat kan ik doen? Gesteld op 27-5-2018 om 13:24

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een Samsung WB 550 maak altijd erge mooie foto's daarmee, maar de laatste vakantie is de kleurstelling iedere keer anders, dan zijn ze te donker dan weer te licht , dan weer niet scherp, maar er zitten ook gewoon goede foto's tussen, ik heb hem op de hoogste kwaliteit staan, wat zou er fout kunnen zijn ??
  Gesteld op 5-12-2012 om 23:50

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ben bij het formeren foto.s kwijt geraakt kan ik die terug krijgen ? Gesteld op 17-11-2012 om 08:06

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Als ik de knop waarmee je de functies instel zoals automatisch, filmen enz. dan gaat de camera vanzelf op andere functies staan. Heeft iemand anders daar ook problemen mee? Wat zou ik daar aan kunnen doen? Heb de camera nu 3 jaar naar tevredenheid. Gesteld op 29-10-2012 om 20:28

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Samsung wb550

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info