• Hallo lieve mensen, Ik heb sinds vandaag een nieuwe GalaxyA6+. Helaas heb ik na het instellen en testbellen bij het opstarten nu een blokkade: Ik heb boven links diverse zinnen in verschillende kleuren en NIETS gaat meer. De telefoon gaat niet aan of uit en het gewone opstartprogramma komt niet op. Ik zie alleen het reclamelogo van Samsung GalaxyA6+ en boven links de blok. Hij geeft bij een belletje aan de Deelnemer door dat mijn toestel bezet is. Wat kan ik doen want ik heb die telefoon erg nodig. Bedankt

    Gesteld op 11-1-2019 om 23:23 in forum Samsung a6 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info