• Onze wasmachine maakt een tikkend geluid als hij gaat centrifugeren. Wie weet wat dit kan zijn. heb een Samsung eco bubble.

    Gesteld op 12-9-2014 om 12:03 in forum Samsung WF 7604 Misbruik melden
    • Heb ik ook. In december heb ik de wasmachine gekocht en heb nu alleen tikkend geluid bij het centrifugeren. Wie weet wat dit is en wat kan ik eraan doen? Geantwoord op 18-4-2015 om 17:16

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • Hebben wij ook, onregelmatig tikkend geluid, heb gelezen dat dit van de ophanging zou kunnen zijn, vervanging zou heft kosten van nieuwe machine. Geantwoord op 25-12-2015 om 10:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hadden wij ook kort na aanschaf. Monteur heeft dit tien verholpen. Als je de achterkant open schroeft zie je een groot rond wiel. Van dit wiel heeft hij tien de bout stevig aan gedraaid. Bij ons was het toen verholpen Geantwoord op 5-2-2017 om 16:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde probleem bij mijn Samsung eco bubble. Bij de hardste stand centrifugeren een tikkend geluid. Eerst was het geluid nog erger toen stond wasmachine niet waterpas maar nu wel en nu tikkend geluid. Wel apart dat meerdere dit hebben na korte aanschaf van deze wasmachine Geantwoord op 21-6-2017 om 19:56

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info