• Geachte,

    Ikzelf heb deze tv nu al een tijdje en kijk hier geregeld netflix op, nu is het geval dat ineens netflix met een melding komt dat netflix geen verbinding kan maken...... ik heb alle tips op internet geprobeerd ook degene van de netflix website maar niks helpt, de enige aanpassing die er geweest is is dat ik een tweede smarttv ook van samsung in huis heb gehaald.

    Hopelijk is er een oplossing (de netflixapp is bij dit type tv niet zo gebruiksvriendelijk)

    Gesteld op 23-11-2014 om 10:06 in forum Samsung UE40ES8000 Misbruik melden
    • Had ik ook last van.
      Met de volgende knoppenactie (gevonden op netflix.com/help) kwam ik toch in het menu, kon ik aanmelden en lukt het me nu steeds wel om contact te maken.

      probeer netflix op de TV te openen.
      wanneer je de melding ziet 'cannot connect to netflix' oid klik dan de volgende combinatie met de pijltjesknoppen op je afstandsbediening
      Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, Up, Up, Up, Up

      Select Sign Out.
      Once signed out, sign back in and try Netflix again.

      Ik kreeg toen een menu, waarbij ik koos voor opnieuw proberen. Daarna moest ik op enter drukken en kon ik me aanmelden.... Ik had me nl nog niet eerder aangemeld. Mocht je al wel aangemeld zijn, zou je volgens netflix SIGN OUT selecteren, dan opnieuw inloggen en dan zou ie het moeten doen.... Geantwoord op 21-6-2015 om 12:32

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info