• Ik gebruik de Samsung Syncmaster als tv. In koude toestand moet ik de afstandsbediening ingedrukt houden (b.v kanaal 1 o.i.d) om na enige tijd beeld te krijgen. (led knippert voordat app inschakeld met een klik uit de luidspreker) Is er soms een systeem reset procedure ? In warme toestand geen probleem. Wie weet raad ? keeswildenburg@gmail.com Bij voorbaat mijn dank

  Gesteld op 9-1-2012 om 11:43 in forum Samsung Syncmaster 940MW Misbruik melden
  • Heb je ooit antwoord gekregen? Ik heb nl hetzelfde probleem. Als je antwoord hebt zou je mij willen,mailen? Debbiemazereeuw@hotmail.com
   Geantwoord op 19-3-2013 om 19:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn probleem is hetzelfde. Inderdaad als hij "warm" is gaat hij onmiddellijk aan. In de "koude" stand moet ik wel tot 20 keer op de aan / uit-knop drukken. Geantwoord op 16-3-2017 om 10:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info