• Mijn afstandsbediening werkt niet op het apparaat heb nieuwe batterijen
  er in zitten maar doet niks .
  weet iemand hoe ik hem aan de gang krijg?

  Gesteld op 1-6-2020 om 16:08 in forum Samsung SMT-C7140 Misbruik melden
  • Hoe oud is de afstandbediening ? Contactspray kan ook weleens helpen.En anders voor € 25 een nieuwe kopen (website alle afstansbedieners0 Geantwoord op 1-6-2020 om 19:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als je met de camera van een telefoon naar de afstandsbediening "kijkt" kun je zien of de infrarood-led wel aan en uit gaat. Als je een knop indrukt moet je door de camera een "lampje" kunnen zien branden voor in de afstandsbediening
   Geantwoord op 16-11-2020 om 19:33

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info