• Vannacht door onweer stop eruit, geen electriciteit. Als ik opgenomen programma wil afspelen krijg ik te zien: 'kan opgegeven bestand niet afspelen!'. Dit gebeurt ook als op een andere manier de electriciteit onderbroken is. Het geldt alleen voor bestanden die nog niet bekeken zijn.
  Is er een mogelijkheid om dit te wijzigen, zodat ik het alsnog kan bekijken?

  Gesteld op 26-2-2020 om 19:47 in forum Samsung SMT-C7140 Misbruik melden
  • Ik heb geen oplossing, maar hetzelfde probleem! Ik kan niets meer afspelen, heb je al een oplossing?
   Vriendelijke groet, miriam Geantwoord op 18-11-2020 om 16:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info