• Hallo sinds vandaag doen de volume toets en Channel toets en guide toets het niet meer , nieuwe batterijen , schoongemaakt van binnen maar helemaal niks meer ..
  Rest werkt wel gewoon .
  Iemand een oplossing ?

  Gesteld op 10-10-2018 om 20:09 in forum Samsung SMT-C7140 Misbruik melden
  • separeer de twee delen van de remote controle.
   Doe aan de onderkant van de toetsen klein stukjes zilverpapier. (Chocolade, sigaretten). ZILVERPAPIER MOET NIET EEN DOFFE KANT HEBBEN, BEIDE KANTEN MOETEN GELEIDEN.
   SUCCES
   Geantwoord op 4-7-2019 om 20:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info