• Ik wil een serie van 12 wekelijkse afleveringen opnemen .kan ik dat instellen?

    Gesteld op 20-10-2017 om 19:16 in forum Samsung SMT-C7140 Misbruik melden
    • Ja, dat kan. Dat staat in de gebruiksaanwijzing. Via GUIDE (EPG) selecteer je de serie, druk dan op de rode ronde knop (RECORD). Druk op GUIDE of RETURN om uit de EPG te gaan. Druk op TIMER en pijltje naar rechts. Selecteer de serie mocht je meerdere opnamen hebben. Pijltje omhoog of omlaag.Dan pijltje naar rechts en je ziet de opties. Ga naar FREQ en met de pijltjes naar links of rechts zie je: EENMAAL,DAGELIJKS,WEKELIJKS,IEDERE WERKDAG,IN HET WEEKEND. Druk op VIERKANTE RODE KNOP om te bevestigen. Met groet, Rob Geantwoord op 23-10-2017 om 02:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info