• Samsung SMT-C7140
  Ik heb voor deze decoder al 2 afstandsbedieningen gehad en bij alle twee werkt de ok knop na verloop van tijd niet meer.
  Is er bekend of dit vaker voor komt en is er een oplossing voor?
  Mvg dennis

  Gesteld op 28-6-2016 om 09:11 in forum Samsung SMT-C7140 Misbruik melden
  • je moet een 4-cijferige code intoetsen op jouw decoderafstandsbediening en afsluiten met de ok-knop.kom je er dan alsnog niet uit,kun je het beste even kontact opnemen met ziggo,zij kunnnen jou dan stap voor stap verder helpen.veel succes.hans Geantwoord op 10-8-2016 om 09:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Welke 4 cijferige code moet dan ingetoetst worden? De ok knop op mijn afstandsbediening werkt na ruim een jaar in gebruik ook niet meer. Heb ook de SMT-C7140 Geantwoord op 25-12-2016 om 14:57

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • He' Dennis
   Heb ook mijn tweede asb gekocht, heb nu echter het vermoeden dat ik veel te hard op het oke' knopje heb gedrukt dat is vermoedelijk de oorzaak zijn ?????
   Bij de nieuwe hoef ik hem nauwelijks aan te raken en hij werkt al.

   Mvg Kor

   Geantwoord op 25-12-2016 om 22:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info