• Ik heb zojuist een 4 mnd oude tab pro 12.2 overgenomen en die start na enkele minuten ermee te werken regelmatig vanzelf opnieuw op. Tijdens het gebruik van de Samsung Tab Pro 12.2 valt op dat het scherm op willekeurige momenten snel knippert (uit en aan gaat) waarna soms ook de samsung Tab Pro 12.2 opnieuw opstart. Ik zie op internet verschillende meldingen over het automatische opnieuw opstarten en knipperen van het scherm met de Tab Pro 12.2. Heeft iemand een idee hoe dit probleem opgelost kan worden?

    Gesteld op 10-6-2015 om 12:00 in forum Samsung SM-T900 - GALAXY TabPRO 12.2 Misbruik melden
    • Hier beschrijf je exact de problemen welke ik met mijn samsung tb pro heb. Dit maakt het apparaat totaal onbetrouwbaar en leidt tot grote ergernis.

      wanneer ik iets van Mediamarkt hoor laat ik het je weten.

      Gr geert Geantwoord op 10-6-2015 om 12:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Mediamarkt heeft keurig gereageerd en de tablet voor reparatie ingenomen. Ondanks de keurige en vriendelijke behandeling heb ik er weinig vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
      Maar ik blijf positief en misschien gebeurt het wonder deze keer wel . Geantwoord op 10-6-2015 om 13:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo mijn naam is Carel
      IK heb het probleem gelezen, en heb de zelfde machine ook de Samsung SM-Tot Galaxy - TabPRO-12.2
      het begon met de zelfde Simtonen.
      ook met knipperende of oplichten van het scherm en het vastlopen.
      al met al vraag of er nog garantie op zit.
      mijn Door Samsung een nieuw MOEDERBORD in gezet en vergoed. perfect !!
      Geantwoord op 10-6-2015 om 20:41

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik ben nog steeds in afwachting van antwoord van mediamarkt. Apparaat is al meerdere malen terug geweest. Klachten zijn tot nu toe niet opgelost Geantwoord op 30-7-2015 om 00:09

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Wellicht is je probleem al opgelost, maar zo niet, dan heb ik misschien wel de oplossing voor je.
      Bij mij startte de Tab Pro 12.2 ook spontaan opnieuw op wanneer de accu onder de 70% kwam (en het scherm flikkerde dan ook soms). Vandaag las ik toevallig een post in een forum waarin werd geadviseerd de achterkant van de Tab los te halen (voorzichtig!), de connector van de accu los te halen (ook voorzichtig) en deze connector weer stevig op zijn plek te drukken. Ik heb dit vanmiddag gedaan en nu, uren later, staat de accu op 33% en ik alles werkt zoals het hoort: geen vastlopers, geen flikkerend beeld en ook geen reboot. Geantwoord op 5-10-2015 om 02:04

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info