• HOE ZET IK MIJN GEGEVENS VAN MIJN OUDE SAMSUNG TABLET OVER OP MIJN NIEUWE SAMSUNG GALAXY TAB S2?

    Gesteld op 25-11-2018 om 15:53 in forum Samsung SM-T813 - Galaxy Tab S2 Misbruik melden
    • Je kan dat via de app Smart Switch doen. Op YouTube tube kan je filmpjes bekijken hoe je dit makkelijk kan doen..
      Ook als je tablet of telefoon vast loopt kan je dit eerst op bv je laptop of pc overdragen en daarna je vastgelopen apparaat resetten en vervolgens alles weer terug plaatsen. Let wel op dat alle apps 100% zijn overgebracht...dat staat er per app bij. Geantwoord op 25-11-2018 om 17:34

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info