• Vraag over onderstreping in mail tekst: ineens is ontstaan de onderstreping van elke letter in een mail bericht, na aanraken spatiebalk verdwijnt deze onderstreping. Hoe verwijder ik de blijkbaar automatische onderstreping permanent?

  Gesteld op 13-3-2018 om 13:50 in forum Samsung SM-T813 - Galaxy Tab S2 Misbruik melden
  • Ik wist niet eens dat het kon, onderstrepen.
   Maar ik ben er inmiddels achter dat je het inschakelt, als je de 1 ingedrukt houdt. (bij het lettertoetsenbord staat er naast de 1 een streepje) Hij wordt dan blauw.
   Het heeft in ieder geval te maken met deze toets in combinatie met de hoofdletter toets.
   Ik kreeg zelfs een rode streep eronder, maar vraag me niet hoe.....
   Even uitproberen, je kan het in ieder geval zo weghalen. Geantwoord op 13-3-2018 om 14:44

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • Inderdaad. Elke letter die je typt wordt onderstreept en de onderstreping verdwijnt na gebruik van de spatiebalk. Maar ik wil graag af van die automatische onderstreping. Die was er ineens. Ik zal wel een of andere combinatietoets hebben ingedrukt, maar weet niet welke. Geantwoord op 13-3-2018 om 15:05

   Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
  • Volgens mij is dat altijd zo geweest. Op mijn telefoon gaat het ook zo.
   Maar misschien kan je bij het toetsenbord naar instellingen en dan bij overige instellingen: resetten.

   Geantwoord op 13-3-2018 om 15:27

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ja dat is zo. Maar zoals gezegd...ik denk dat het altijd zo geweest is. Alleen als je voorspellende tekst uitzet krijg je geen streepjes. Geantwoord op 13-3-2018 om 18:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik zal zeker iets gedaan hebbeb,maar wat ? Geen idee. De functie Voorspellende tekst was mij geheel onbekend; die heb ik dus niet rechtstreeks aan gezet. Geantwoord op 14-3-2018 om 09:02

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info