• Zelfde probleem hier. Woensdagmiddag 11 juni een software update uitgevoerd. Nu doet de wifi het niet meer. Heb al alles teruggezet naar de fabrieksinstellingen, maar dat is geen oplossing voor het WiFi probleem. Hoe krijg ik weer een WiFi verbinding?

    Gesteld op 11-6-2015 om 21:25 in forum Samsung SM-T520 - GALAXY TabPRO 10.1 Misbruik melden
    • 1. Download firmware: Klik op deze LINK
      2. Download Samsung USB drivers en Odin: Klik op deze LINK
      3. Installeer Samsung drivers en start Odin
      4. Reboot tablet in download mode (volume down button + home button indrukken, en dan met de power knop de tablet aanzetten)
      5. Knoop tablet aan de PC met een USB kabel
      6. Open de firmware met Odin, met de knop AP
      7. Vink Auto Reboot AAN en Re-partition UIT
      8. Druk start, wacht 10 minuten en klaar is kees! Geantwoord op 13-6-2015 om 14:40

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Oh, de firmware die ik heb gelinkt is trouwens voor de SM-T520. Dat is de Tab Pro 10.1 met WIFI... Als jij een andere tablet hebt zul je zelf even flink moeten googlen voor de juiste firmware...

      En het downloaden duurt vrij lang. Ik moest zes uur wachten voordat het bestand eenmaal binnen was... Geantwoord op 13-6-2015 om 14:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Herstellen is niet nodig. Ga naar Wifi, met je toegangspunten, en dan de .... rechts bovenin. Ga naar geavanceerd en daar zie dan iets staan van Passpoints. Schuif de schakelaar naar rechts, dus op O en je Wifi werkt weer naar behoren met de nieuwe update. Geantwoord op 13-6-2015 om 20:52

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Dank aan de laatste berichtplaatser... Die passpoints op O zetten was de gouden tip!! Ik heb nu de laatste update, met wifi! Geantwoord op 14-6-2015 om 19:03

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info