• ik heb een samsung SM T230 tablet vergendelt met een pincode maar ben ( omdat ik het tablet een aantal maanden niet gebruikt heb omdat ik dacht dat er zware averij mee was opgelopen ) de pincode vergeten. Al hoewel ik de tablet na de eerste of tweede poging ontgrendelde krijg ik het nu helemaal niet meer ontgrendelt. Dus ik weet in welke richting ik het moet zoeken maar zelfs na bijna ontelbare pogingen lukt het me niet meer de tablet te ontgrendelen.. Graag tips en adviezen.. Hoe werkt een zachte reset en hou ik dan de meeste data op de machine ? En hoe werkt een harde reset , maar dan ben ik waarschijnlijk alle data kwijt die er opstaan ? Dus eigenlijk vraag ik iets onmogelijks namelijk de machine ontgrendelen maar toch alle data behouden..Of kan dit ??

    Gesteld op 28-11-2016 om 14:59 in forum Samsung SM-T230 - GALAXY Tab 4 Misbruik melden
    • Het apperaat vergrendelen en ontgrendelen.
      Wanneer u het apperaat niet gebruikt,moet u het vergrendelen om ongewenste bewerkingen te voorkomen.Als uop de aan/uit-toets drukt, wordt het scherm uitgeschakeld en schakelt het apperaat over naar de vergrendelstand. Het apperaat wordt automatisch vergrendeld als het een bepaalde tijd niet wordt gebruikt.Als u het apperaat wilt ontgrendelen, drukt uop de aan/uit-toets of de starttoets als het aanraakscherm is uitgeschakeld, tik op een willekeurige plek op het scherm en veegt u uw vinger in een willekeurige richting.
      Sukses er mee. Henk Geantwoord op 28-11-2016 om 17:27

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Heb je advies proberen op te volgen maar werd er niets wijzer van. De tablet blijft nog steeds vergrendeld. Wat misschien meespeelt ik brainstorm maar wat is dat de talkback aanstaat en daar word ik nu niet bepaalt vrolijker van. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om eenmaal hetzij tweemaal te drukken om een bewerking af te sluiten. Henk mag ik je vragen , heb je misschien een idee hoe ik die talkback kan uitschakelen ? Geantwoord op 29-11-2016 om 19:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info