• ik wil graag bellen zonder dat de ontvanger mijn telefoon nummer kan zien.?

  Gesteld op 22-11-2018 om 21:21 in forum Samsung SM-J500FN - Galaxy J5 Misbruik melden
  • Ik heb het geweten en als je tijd kan geven tot morgen zoeik het terug op.want ik ben nu rustig TV aan het kijken. Geantwoord op 22-11-2018 om 21:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Je tikt in internet : 'hoe kan ik privé bellen met mijn Samsung smartphone. Dan kies je voor 'hoe in 3 stappen anoniem bellen met Android', en daar vindt je de ganse werkwijze Geantwoord op 23-11-2018 om 16:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info