• Hoe kan ik de gegevens van de telefoon overzetten naar een apple laptop ?
    De simkaart en opslag geeft geen data ?!

    Gesteld op 17-3-2018 om 18:11 in forum Samsung SM-G355HN Galaxy Core 2 Misbruik melden
    • Zorg ervoor dat je je telefoon pas aansluit NADAT je je laptop volledig hebt opgestart! Ook je telefoon moet op dit moment aanstaan! Mits je laptop voldoende werkgeheugen etc. heeft, zal deze na enige tijd (kan een aantal seconden tot een paar minuutjes duren) aangeven dat je telefoon is aangekoppeld en kun je via de laptop in je telefoonmapjes op zoek naar je bestandjes. Succes! Geantwoord op 15-11-2018 om 11:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info