• Waar vind ik de tonner opvanbak in mijn printer Xpress C480w?

  Gesteld op 18-6-2019 om 10:09 in forum Samsung SL-C480W Misbruik melden
  • alle toners verwijderen en vervolgens aan de binnen kant naast de toners het bakje naar je toe schuiven en goed legen , terugplaatsen en het is opgelost. Geantwoord op 14-10-2019 om 18:21

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • De opvangbak is aan de linkerkant van het vak waar de toners inzitten. Dat is aan de zijkant en met enige moeite kan je dat er uit schuiven en daarna verzuchting uitschudden in een vuilbak. Let wel dat dit zeer dun stof is en waarschijnlijk niet gezond om in te ademen?? Geantwoord op 15-10-2019 om 12:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info