• Mijn CL460 is vastgelopen tijdens het update van de firmware, nu blijft de printer in de upgrade modus staan en is niet meer te benaderen. hoe krijg ik de printer weer gereset en hersteld? Iemand een idee

  Gesteld op 5-4-2019 om 16:29 in forum Samsung SL-C480W Misbruik melden
  • Heb ik ook al geprobeerd, maar het probleem
   blijft. Vadaag ook de helpdesk gebeld en te horen gekregen dat ik het apparaat ter reparatie moest aanbieden. Kan ik net zo goed een nieuwe nieuwe kopen Geantwoord op 5-4-2019 om 17:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Inderdaad, een nieuwe zal wel wat goedkoper zijn. Ik heb ook problemen met mijn Samsung printer. Veel goesting om hem te dumpen bij het gevaarlijk afval. De slechtste printer die ik ooit had. Geantwoord op 5-4-2019 om 17:10

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info